Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης-Πιάστηκαν στα χέρια με δήμαρχο και εργαζόμενους

Εισβολή του Ρουβίκωνα αντιμετώπισαν και εν τέλει απέτρεψαν, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο δήμαρχος Ηλιούπολης και οι εργαζόμενοι στο δημαρχείο.

Περίπου 10 μέλη της συλλογικότητας εισέβαλαν το πρωί της Τετάρτης στο δημαρχείο, ανέβηκαν στο γραφείο του δημάρχου και άρχισαν να μιλούν σε πολύ υψηλούς τόνους για τα εργατικά ατυχήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στο Δήμο Ηλιούπολης.

Ο Βασίλης Βαλασσόπουλος τους τόνισε ότι η πραγματικότητα δεν είναι όπως την παρουσιάζουν και ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει μία ήρεμη συζήτηση

μαζί τους για να τους αποδείξει ότι έχουν άδικο.

Οταν όμως εκείνοι συνέχισαν στους ίδιους υψηλούς τόνους ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στη γραμματέα του να φωνάξει την Αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να την εμποδίσουν πιάνοντάς την από το χέρι γεγονός που αποτέλεσε την έναρξη μεγάλου καυγά.

Ο δήμαρχος και κάποιοι από τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο πιάστηκαν στα χέρια με τα μέλη της συλλογικότητας και εν τέλει τους απομάκρυναν από το χώρο, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν οι αρχές.

Σε επικοινωνία που είχε το News24/7 με τον κ. Βαλασόπουλο, ο Δήμαρχος τόνισε ότι "οι άνθρωποι δεν ήθελαν να με ακούσουν, ήθελαν απλά να φωνάξουν. Δεν μπορούσα όμως να αφήσω απροστάτευτους τους εργαζόμενους. Προσπάθησαν να αποτρέψουν τη γραμματέα μου από το να φωνάξεις τις αρχές. Δεν μπορούσα να μην αντιδράσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα