Ασημακοπούλου: Νόμπελ ψεύδους για τον Τσίπρα

«Το μόνο Νόμπελ που πρέπει να πάρει ο Αλέξης Τσιπρας είναι Νόμπελ ψεύδους» υποστήριξε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Η εκτίμησή μου είναι ότι ο κόσμος έχει αρχίσει τώρα να

επικεντρώνεται στις ευρωεκλογές και μάλιστα λίγο γιατί έρχεται το Πάσχα. Μόλις συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες ότι δεν θα γίνουν τον Μάιο εθνικές εκλογές θα θελήσουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση. Το θέμα είναι να τελειώσουμε με αυτήν τη φάση. Το βουβό κύμα αγανάκτησης θα εκφραστεί, όχι μόνο για την οικονομία και για τα εθνικά, υπάρχει μια γενικευμένη αίσθηση ενός ηθικού και πολιτικού τέλματος.

Ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει ότι βρίσκεται σε αποδρομή και λέει συνεχώς ψέματα για την πορεία της οικονομίας και την ανάκαμψη της μεσαίας τάξης. Καλό είναι ότι πέφτει το επιτόκιο δανεισμού. Οι αγορές προεξοφλούν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ακούν αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης και πείθονται. Το ένα δισ που θα δώσει ο Αλ. Τσίπρας πίσω στον κόσμο είναι ψίχουλα. Δεν θα ακούσετε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης από τον Κυρ. Μητσοτάκη. Θα παλέψουμε για να μη μειωθεί το αφορολόγητο. Όχι άλλη υποκρισία από τον κ. Τσίπρα. Το Νόμπελ Ειρήνης, αν είναι να πάει στην Ελλάδα θα έπρεπε να δοθεί στις γιαγιάδες που έδειξαν αλληλεγγύη στους πρόσφυγες».

Keywords
Τυχαία Θέματα