Γιώργος Μαυρίδης: "Με τον Τανιμανίδη δεν μιλάμε. Ρε κολλητέ, την ψυχή μου έχω δώσει"

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για την τωρινή του σχέση με τον Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο ήταν φίλοι και συμπαρουσιαστές στο παρελθόν.

Ο Μαυρίδης εξέφρασε την πικρία του προς τον Τανιμανίδη και τα παράπονά του από την περίοδο που έκαναν μαζί το "World Party", λέγοντας τα εξής:

"Το World

Party ξεκίνησε γιατί κάναμε παρέα με τον Σάκη και κάναμε μια εκπομπή στο TV100 και είπαμε να πάμε να το κάνουμε στο εξωτερικό. Για να το κάνουμε αυτό, φτιάξαμε έναν πιλότο και την εταιρεία παραγωγής την πληρώσαμε δία τρία. Ο πιλότος δεν πουλήθηκε πουθενά και μετά από 4 χρόνια βρέθηκε μια άκρη στην ΕΡΤ3 που αγόρασε το concept με μηδαμινά λεφτά. Δεν πρόκειται ποτέ να πω την αλήθεια γιατί ολοκληρώθηκε το "World Party".

Με τον Σάκη Τανιμανίδη προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι. Με ρώτησες για μία πικρία. Το ότι στο τέλος της εκπομπής γράφει ότι είναι ιδέα του Σάκη, αυτό σημαίνει ότι ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω, δεν το κάνεις αυτό. Για να πεις είμαι δημιουργός του concept, πάει να πει ότι ήρθες εσύ και είπες έχω τα λεφτά, ελάτε εδώ, θα σας πληρώνω στην ώρα σας κλπ και όλοι ακολουθείτε τον δημιουργό του concept. Έτσι έγινε;

Τον πιλότο πληρώσαμε, στο χαρίσαμε, σε στηρίξαμε, δανεικά σου δώσαμε... Όταν τελείωσε και ρωτούσαν τον Σάκη σε συνεντεύξεις πού βρήκε τα λεφτά, απαντούσε "FFF (Friends, family and fools)". Εντάξει, ρε κολλητέ, την ψυχή μου έχω δώσει. Δηλαδή, αν μη τι άλλο πες "ο Γιώργος". Εγώ δεν είχα ιδέα τι νούμερα έκανε το "World Party", ούτε τι λεφτά έβγαιναν, ούτε συμβόλαιο είχα."

Keywords
Τυχαία Θέματα