Αδέσποτο σκυλάκι που βρέθηκε να ψάχνει στα σκουπίδια, γίνεται το λιοντάρι που του αξίζει

Όταν η Γερμανή φωτογράφος Julia Marie Werner βρήκε ένα αδέσποτο σκυλί στο γκαράζ της στην Ισπανία, να ψάχνει για υπολείμματα φαγητού, το ερωτεύτηκε αμέσως. Όταν όλοι οι άνθρωποι έβλεπαν απλά ένα βρώμικο αδέσποτο σκυλί, αυτή είδε ένα πανέμορφο και γενναίο λιοντάρι και τώρα θέλει να μοιράσει στον κόσμο αυτή την ιδέα της!

Σε αυτή την συγκινητική σειρά φωτογραφιών η Julia λέει “έμοιαζε ήδη με τον Σίμπα και είμαι ήδη μεγάλη fan

του κινουμένου σχεδίου Ο βασιλιάς των λιονταριών. Μια φίλη μου είχε περίσσιο ύφασμα οπότε ένα απόγευμα ετοιμάσαμε αυτό που του έλειπε, την χαίτη του”. Το γλυκό σκυλάκι ονομάζεται Tschikko Leopold von Werner ενώ το όλο εγχείρημα της φωτογράφου Grossstadtlowe, που σημαίνει Το Μεγάλο Λιοντάρι της Πόλης.

“Στην αρχή ο Tschikko ένιωθε πολύ ανασφαλής. Ευτυχώς κάποιος που ήξερε από σκυλιά μου είπε ότι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να δουλέψω με το σκυλί ώστε να του μάθω καινούργια κόλπα. Λατρεύει να πηδάει πάνω σε πράγματα όταν φοράει την χαίτη του. Οι φωτογραφίσεις είναι ταυτόχρονα παιχνίδι και συνεργασία των δυο μας” λέει η Julia. Επίσης, πιστεύει ότι το σκυλάκι το άφησαν να τα βγάλει πέρα μόνο του όταν το άφησαν έξω από το αυτοκίνητο σε μια τοποθεσία μακριά από το σπίτι του. Ο Tschikko έχει κάνει μεγάλο δρόμο, τόσο συναισθηματικά όσο και κυριολεκτικά αφού η Julia το πήρε μαζί της πίσω στη Γερμανία.

Μικρές πράξεις σαν αυτήν είναι που κάνουν τον κόσμο μας ομορφότερο. Αν πιστεύεις ότι το άρθρο θα άρεσε στους φίλους σου, μπορείς να το μοιραστείς μαζί τους!

Πηγή: wonderful.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα