Βόλος: Η ξεχασμένη τσάντα έκρυβε ένα μικρό θησαυρό – Απίθανη υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Άννα Μιαρίτη!

Όλα ξεκίνησαν σε καφετέρια του Βόλου, με την υπόθεση να έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Η Άννα Μιαρίτη έγινε το πρόσωπο της ημέρας…
Ένας μικρός θησαυρός έπεσε στα χέρια Βολιώτισσας βιοπαλαίστριας, η οποία τον παρέδωσε στην Αστυνομία. Πρόκειται για τη 40χρονη Άννα Μιαρίτη που διατηρεί καφέ απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου. Η γυναίκα βρήκε στο κατάστημά της μια μαύρη τσάντα, την οποία ενδεχομένως είχε ξεχάσει κάποιος αφηρημένος ταξιδιώτης, που κατέβηκε ή επρόκειτο να ανέβει στο τρένο.

Όταν πήγε στην Αστυνομία,

διαπίστωσε ότι περιείχε έναν μικρό θησαυρό. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα 19.900 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, 100, 200 και 500 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι του οποίου η αξία εκτιμήθηκε στα 30.000 ευρώ, χρυσές κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών. Από την ταυτότητα και το διαβατήριο, που βρέθηκαν μέσα στην ξεχασμένη τσάντα, εντοπίσθηκε ο ιδιοκτήτης της, που φυσικά δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει τη γυναίκα.

Η Άννα Μιαρίτη που παρέδωσε την τσάντα

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό, που αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα αφού παρά τους δύσκολους καιρούς το ήθος δεν έχει ακόμη χαθεί, συνέβη στην καφετέρια «ΤΑΧΕΙΑ». Ηταν γύρω στις 12:00, όπως περιγράφει η ίδια στην εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, όταν αντιλαμβανόμενη ύποπτη κίνηση έξω από το μαγαζί της, η επαγγελματίας εντόπισε το ξεχασμένο αντικείμενο ενώ επιτηρούσε τους χώρους.

Όπως ενημέρωσε, η τσάντα ήταν ανοιχτή με αποτέλεσμα να φαίνεται το πλούσιο περιεχόμενό της, καθώς είχε ένα σακούλι γεμάτο χαρτονομίσματα. Η επαγγελματίας περίμενε έως τη 13.00 το μεσημέρι μήπως ο κάτοχός της επιστρέψει, αλλά στην καφετέρια δεν παρουσιαζόταν κανένας. Αποφάσισε τότε να τηλεφωνήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και λίγα λεπτά μετά οι αστυνομικοί ενημερώνονταν έκπληκτοι από τη γυναίκα ότι είχε βρει μία τσάντα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μη πιστεύοντας στα αυτιά τους, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την επαγγελματία να μετρήσει τα χρήματα, τα οποία ανέρχονταν στις 20.000 ευρώ, και να κοιτάξει εάν υπήρχε η ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Ιδιοκτήτης αποδείχτηκε ότι ήταν 65χρονος Αθηναίος επιχειρηματίας, που είχε επισκεφτεί την πόλη για δουλειά. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου άφωνος ο επαγγελματίας έπαιρνε πίσω τα πράγματά του μετά από λίγη ώρα. Δεν είχε, όπως αποδείχτηκε, συνειδητοποιήσει καν την απώλειά τους. Αναλογιζόμενος το κακό που παρ’ ολίγον να του συμβεί, επιβράβευε την επαγγελματία δίνοντάς της το ποσό των 400 ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ, myvolos.net

Keywords
Τυχαία Θέματα