Μάχη με τον χρόνο δίνει ο νικητής της Eurovision

ΚΟΣΜΟΣΜάχη με τον χρόνο δίνει ο νικητής της EurovisionΠέμπτη, Σεπτέμβριος 28, 2017 - 18:06

❱❱Πρώτος στη λίστα για μόσχευμα καρδιάς είναι ο Σαλβαδόρ Σομπράλ, γεμίζοντας ελπίδες τους απανταχού μουσικόφιλους, ωστόσο ο Πορτογάλος νικητής της Eurovision δίνει μάχη με τον χρόνο για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς το πολυπόθητο μόσχευμα δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ο 27χρονος τραγουδιστής, που πάσχει από σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια και ο βηματοδότης που του έχει τοποθετηθεί δεν μπορεί πλέον να τον βοηθήσει,

όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manha», νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Cruz της Λισαβόνας.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς «σταθερή αλλά κρίσιμη», ενώ η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δίνει μάχη με τον χρόνο».
«Προσευχόμαστε και ελπίζουμε να βρεθεί δότης όσο το δυνατόν γρηγορότερα» δήλωσε στην εφημερίδα συγγενής του Σομπράλ, εξηγώντας ότι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του ο 27χρονος έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας με τους καρδιοπαθείς που χρειάζονται κατεπειγόντως μόσχευμα. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που βρεθεί συμβατό μόσχευμα θα πραγματοποιηθεί αμέσως η χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, οι συγγενείς του βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση αναμονής.

Ο Σομπράλ είχε εμφανιστεί δημοσίως για τελευταία φορά στις 8 Σεπτεμβρίου, όταν έδωσε την τελευταία συναυλία του πριν νοσηλευτεί, με τον συγκινητικό τίτλο «Θα σας δω σύντομα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα