Μεγαλώνει η οικογένεια Καρντάσιαν

ΚΟΣΜΟΣΜεγαλώνει η οικογένεια ΚαρντάσιανΠέμπτη, Σεπτέμβριος 28, 2017 - 18:13

❱❱ Μετά τις Κιμ και Κάιλι Τζένερ, έγκυος και η Κλόι

Τρίτωσε το καλό για την οικογένεια των Καρντάσιαν, αφού, μετά την Κιμ Καρντάσιαν και την Κάιλι Τζένερ, παιδί περιμένει και η Κλόι Καρντάσιαν.

Η 33χρονη τηλεστάρ είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της από τον 26χρονο μπασκετμπολίστα σύντροφό της Τρίσταν Τόμσον, είδηση που επιβεβαίωσε και ο παραγωγός της σειράς «Keeping

up with the Kardashians» Τζεφ Τζένκινς, συγχαίροντάς την μέσω Instagram.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Κλόι έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της 20χρονης Κάιλι Τζένερ, η οποία φέρεται ότι έμεινε έγκυος από τον ράπερ σύντροφό της Τράβις Σκοτ ύστερα από μόλις δύο μηνών σχέση. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ περιμένουν μέσω παρένθετης το τρίτο παιδί τους. Η Κάιλι Τζένερ και η Κλόι Καρντάσιαν αναμένεται μάλιστα να γεννήσουν σε πολύ κοντινές ημερομηνίες, τον Φεβρουάριο του 2018.



Η εκτεταμένη οικογένεια των Καρντάσιαν φέρεται ότι είναι ενθουσιασμένη με την τριπλή άφιξη απογόνων, παρά τους αρχικούς προβληματισμούς της για την εγκυμοσύνη της Κάιλι Τζένερ λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας της.

Αν και αρχικά υπήρξαν αντιδράσεις, εν συνεχεία επικράτησε ανακούφιση στη σκέψη ότι δεν έμεινε έγκυος από τον πρώην της, Τάιγκα, που ήταν πρώην και της δυσάρεστης για την οικογένεια Μπλάικ Τσάινα, με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε παιδί ο Ρομπ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η Κάιλι και η Κιμ φέρεται ότι περιμένουν κοριτσάκια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα