Π. Καμμένος: Δεν θα έλθει στη Βουλή καμία συμφωνία αν δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ

Εφόσον υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" στην ονομασία των Σκοπίων, η λύση δεν είναι αποδεκτή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος

σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν θα υπάρχει το “Ίλιντεν” ή το “Άνω” στην ονομασία των Σκοπίων.

Ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει λύση στο ζήτημα με τα Σκόπια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της Μακεδονίας όμως «εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη».

Όπως εκτίμησε ο κ. Καμμένος και στα Σκόπια πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 για την αλλαγή ονομασίας, ενώ περιγράφοντας την έως σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης είπε ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα δεν βλέπει να κάνουν και οι Σκοπιανοί το ίδιο.

Η θέση της κυβέρνησης είναι πως δεν θα έλθει στην Βουλή καμία συμφωνία προς κύρωση αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ, σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα