Survivor: Κόντρα ανάμεσα σε "μαχητές" και "διάσημους" για την ήττα από την Κολομβία (VIDEO)

Διαμάχη μεταξύ Μαχητών και Διάσημων προκάλεσε η ήττα από τους Κολομβιανούς στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

«Οι Μαχητές αντί να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα Ελλάδα – Κολομβία, ήταν στο πώς πέρασαν στην εκδρομή που πήγαν. Μόλις είδαν τους Κολομβιανούς θεώρησαν ότι τους έχουμε πολύ άνετα, ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε χωρίς να είμαστε συγκεντρωμένοι… Και ήταν τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους που ξαφνικά όταν βρεθήκαμε τόσο πίσω στο σκορ κανείς δεν πίστευε ότι αυτό συμβαίνει σε εμάς… Και δεν μπορούσαν να καταλάβουν

πώς γίνεται να γίνεται όλο αυτό από τη στιγμή που είμαστε καλύτεροι. Καλύτερος είναι αυτός που το αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο και όχι αυτός που λέει μεγάλα λόγια πριν τον αγώνα», είπε ο Γιάννης Τσίλης.

«Το γεγονός ότι ήταν πιο down οι Μαχητές με ενόχλησε. Δεν αγωνίστηκαν με το ίδιο πάθος που αγωνίστηκαν για το έπαθλο που κέρδισαν και πήγαν στην Πούντα Κάνα. Νομίζω ότι έφταιγε το γεγονός ότι επειδή κέρδισαν ένα μεγάλο έπαθλο και επαναπαύτηκαν, δεν είχαν την ίδια ένταση που είχαμε εμείς, που δεν είχαμε κερδίσει τίποτα. Εννοείται ότι με ενόχλησε…», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Κάτι το οποίο με στεναχώρησε, εκεί στο 9-1, ήταν όταν είπαμε ότι “είμαστε καλύτεροι, πάμε να κερδίσουμε”, είπε ο Γιάννης Τσίλης κάτι που με στεναχώρησε. Είπε “αν ήμασταν καλύτεροι, δεν θα χάναμε 9-1, θα κερδίζαμε σήμερα”. Δεν το λες αυτό όταν είσαι σε μια ομάδα και αγωνίζεσαι για την Ελλάδα. Όταν είσαι Ολυμπιονίκης, δεν χάνεις την πίστη σου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το άκουσα αυτό από τον πάγκο πριν καν τελειώσει ο αγώνας», σχολίασε ο Νικόλας Αγόρου.

«Έχουμε δει ότι άλλες φορές είχαμε πάει σαν μια γροθιά, όλοι μαζί. Αυτή τη φορά θεωρώ ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε. Το γεγονός ότι ίσως μερικοί έβαλαν τον εγωισμό τους μπροστά και ήθελαν να παίξουν και δεν κοίταξαν το καλό της ομάδας», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε στα βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Keywords
Τυχαία Θέματα