Επίθεση Σιμόπουλου σε Καλφακάκου για τις δηλώσεις της περί ευθύνης όσων στήριξαν στα συλλαλητήρια στην επίθεση κατά του Γ. Μπουτάρη

Βολές κατά της επικεφαλής της παρατάξης "Ανοιχτή Πόλη", Ρίας Καλφακάκου εξαπέλυσε ο πρώην Γενικός Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή την τοποθέτηση της στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα η κα Καλφακάκου σημείωσε ότι ευθύνη για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, έχουν όσοι στήριξαν τα συλλαλητήρια για τη "Μακεδονία"

«Η κα Καλφακάκου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

στη Θεσσαλονίκη, απεφάνθη ότι για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη ευθύνονται όσοι στήριξαν τα συλλαλητήρια. Λέτε να με συλλάβει η αστυνομία; Πέρασε το αυτόφωρο; Μήπως το έγκλημά μου είναι διαρκές; Μήπως αν είχα στηρίξει τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων θα είχα ελαφρυντικά; Περιμένω και την άποψη του βουλευτή Μηταφίδη για να έχω σφαιρική εικόνα και να καθορίσω όλες τις πτυχές της υπερασπιστικής μου τακτικής.

ΥΣ1:Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα .Μας κυβερνούν.

ΥΣ2:Η ίδια πριν δυο χρόνια σε εκδήλωση για το ολοκαύτωμα στο Χορτιάτη ανακάλυψε στους παρευρισκομένους παιδιά και εγγόνια δωσίλογων.

ΥΣ3:Ο Μηταφίδης εξαντλεί τη πολιτική του παρουσία στη πόλη, στη προσπάθεια να αλλάξει ονόματα οδών σύμφωνα με τις εμφυλιοπολεμικές εμμονές του.

ΥΣ4:Τα περί Κοτζαμάνηδων ευτυχώς τα άφησε στον πρωθυπουργό», αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα