Οι αλλαγές που θέλει να κάνει η ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στους "κίτρινους" και το Αλεξάνδρειο (που προβλέπει την χρήση του γηπέδου για τα επόμενα δύο χρόνια) και να σταλούν τ’ απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ, προκειμένου να χορηγηθεί στην ομάδα το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Εφόσον τακτοποιηθεί αυτό το κομμάτι, η ομάδα θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο εσωτερικό του "Nick Galis Hall". Από την φετινή σεζόν, ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ

προβλέπει ότι στους φωτεινούς πίνακες των γηπέδων, πέρα από τους αριθμούς, τους πόντους και τα φάουλ, πρέπει ν’ αναγράφονται και τα ονόματα των παικτών. Ο Αρης λοιπόν θ’ αντικαταστήσει τους υπάρχοντες πίνακες και θα τοποθετήσει καινούργιους, στους οποίους θα φαίνονται και τα ονόματα των παικτών. Επιπλέον, θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση του γηπέδου, ένας ακόμη πίνακας. Πρόκειται για έναν πίνακα LED, στον οποίο θα διαφημίζονται οι κεντρικοί χορηγοί της ομάδας και όποια άλλη επιχείρηση επιθυμεί, με το ανάλογο κόστος, φυσικά.

Το πλάνο για την αλλαγή του παρκέ

Στις τελευταίες κουβέντες που έγιναν μεταξύ του κ. Γουλιέλμου και της επιτροπής διοίκησης του Παλέ, εκφράστηκε η επιθυμία ν’ αλλάξει και το παρκέ του Nick Galis Hall. Ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει συντηρηθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί φθορές σε αρκετά σημεία. Πρόθεση των ανθρώπων του Αρη, είναι από το καλοκαίρι του 2019 να ξηλώσουν το υπάρχον παρκέ και να το αντικαταστήσουν μ’ ένα σύγχρονο, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα γήπεδα των ομάδων της Euroleague.

Πηγή: allaboutaris.com

Keywords
Τυχαία Θέματα