Ηρακλής: Εντολή Τομ Παπαδόπουλου για διερεύνηση της κατασκευής γηπέδου στους Χορτατζήδες

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, θέλει να έχει εναλλακτική επιλογή, για την περίπτωση, που αποφασίσει να προχωρήσει στο μεγάλο έργο της κατασκευής νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας FAIR PLAY PRESS, ο Τομ Παπαδόπουλος έχει αναθέσει σε τεχνικό γραφείο να του καταθέσει

μελέτη σχετικά με τα πλεονεκτήματα, που μπορεί να έχει το ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου για τον Ηρακλή στους Χορτατζήδες, παράλληλα με την αντίστοιχη μελέτη για την περίπτωση της Μίκρας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιθυμεί να είναι απολύτως έτοιμος, προκειμένου να πραγματοποιήσει την ιδανικότερη δυνατή επιλογή τοποθεσίας κατασκευής του έργου, όταν, αν και εφόσον αποφασίσει να υλοποιήσει τη σκέψη του για το μεγαλόπνοο αυτό έργο, το οποίο προσδοκούσαν και προσδοκούν γενεές Ηρακλειδέων.

Βασικός παράγων για τον «κυανόλευκο» πρόεδρο είναι ο βαθμός εφικτότητας του εγχειρήματος, αναλόγως των ιδιαιτεροτήτων των δύο τοποθεσιών, με βασικό άξονα επιλογής τον συντελεστή δόμησης.

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η παρουσία του Ελληνοαμερικανού «παράγει» μία εναλλακτική, η οποία είχε εγκαταλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια από την «κυανόλευκη» οικογένεια, καθώς οι όποιες προσπάθειες κατεβλήθησαν αφορούσαν – κατ’ αποκλειστικότητα – στο ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου στη Μίκρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα