Δ. Μακεδονία: Συμμετοχή στην Market Expo 2018

10:32 27/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει, από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, με περίπτερο στην κλαδική Έκθεση Market Expo 2018, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις της περιοχής. όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την επιτυχημένη περσινή συμμετοχή και τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωση στο Marketing για την επιχειρηματικότητα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδράμει στο αίτημα των τοπικών επιχειρηματιών να προβληθούν και φέτος

στην συγκεκριμένη Έκθεση. Οι επιχειρηματικοί κλάδοι που θα παρουσιαστούν είναι τα: Τρόφιμα και Ποτά, Παραδοσιακά και Βιολογικά Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας και Ευρείας Κατανάλωσης, Συστήματα και λύσεις πληροφορικής και Εξοπλισμός.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα φιλοξενήσει δωρεάν επιχειρήσεις των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, μετά την συνεργασία με τα αντίστοιχα Επιμελητήρια.

«Η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση Market Expo 2018, στόχο έχει την προβολή και την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της δυναμικής των επιχειρήσεων των κλάδων που συμμετέχουν καθώς επίσης και την ανάπτυξη των συνεργασιών» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Παναγιώτης Κώττας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα