Τί δήλωσε ο φονιάς του φαρμακοποιού στο Ψυχικό, στους αστυνομικούς

Πώς μια φιλία ετών μπορεί να οδηγήσει σε έγκλημα; Όταν μπαίνουν χρήματα στη μέση και οικονομικά συμφέροντα τα πάντα είναι πιθανά.Αυτό έγινε και μεταξύ του άτυχου φαρμακοποιού και του φονιά του. Με ένα όπλο του 1880 και για ένα χρέος 300.000 ευρώ, χάθηκε για ακόμη μια φορά μια ανθρώπινη ζωή.

Τί δήλωσε στην αστυνομία ο δολοφόνος:

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι, όταν αποφάσισε να δολοφονήσει τον φαρμακοποιό, η οικονομική του κατάσταση ήταν τέτοια που δεν του επέτρεπε να δώσει χρήματα για να αγοράσει ένα περίστροφο.

Απευθύνθηκε,

λοιπόν, μέσω ενός γνωστού σε κάποιον που ασχολείται με όπλα και προχώρησε στην ανταλλαγή. Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς «σε λίγες ημέρες θα έπρεπε να φύγω από το σπίτι μου καθώς ο φαρμακοποιός το είχε πάρει μετά από πλειστηριασμό, καθώς δεν μπόρεσα να ξεχρεώσω τα 300.000 ευρώ, τα οποία στην ουσία είχα δανειστεί όχι όμως για μένα, αλλά για ένα τρίτο πρόσωπο.

Περίμενα να μην είναι η οικογένειά μου στο σπίτι για να μην καταλάβουν το παραμικρό και εκείνο το πρωί του Σαββάτου, πήγα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι του θύματος αποφασισμένος να τον σκοτώσω.

Στάθμευσα το ΙΧ μου λίγα μέτρα πιο μακριά και πλησίασα με τα πόδια. Τον είδα που έβγαινε με το αυτοκίνητο. Πλησίασα και αρχικά πυροβόλησα μία φορά, την ώρα μάλιστα που το τζάμι του οδηγού ήταν ανεβασμένο. Εκείνη την ώρα τα έβλεπα όλα μαύρα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν.

Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές και σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Ήθελα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου. Ένα τέλος σε όλα όσα είχαν γίνει…».

Ομολογουμένος ζούμε σε μια εποχή που η βιαιότητα δεν έχει τέλος…

Διαβάστε, επίσης: Σοκαριστικό και απάνθρωπο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί κλοτσούν και σέρνουν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο

Διαβάστε, επίσης: Σοκαριστικό και απάνθρωπο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί κλοτσούν και σέρνουν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο

Τί δήλωσε ο φονιάς του φαρμακοποιού στο Ψυχικό, στους αστυνομικούς on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψυχικό,psychiko