Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης: Τα εντυπωσιακά φορέματα, τα παιδικά χαμόγελα και οι ευτυχισμένες σύζυγοι των υπουργών (pics+vids)

Όλα όσα συνέβησαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. 

Ένα αποκαλυπτικό μπλε φόρεμα επέλεξε να φορέσει η Ευγενία Μανωλίδου στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη. Ο νέος υπουργός κρατούσε από το χέρι τον μικρό του γιο. «Δουλειά, δουλειά δουλειά» είπε

ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η λαμπερή σύζυγος του νέου υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού. Η ίδια επέλεξε μια ασπρόμαυρη καλοκαιρινή φόρμα. Ούτε λεπτό δεν άφησε το χέρι του συζύγου της Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού. Καθ' όλη την διάρκεια της ορκομωσίας η ίδια παρακολουθούσε διακριτικά και συγκινημένη τον νέο υπουργό Υγείας, να υπογράφει το πρωτόκολλο διορισμού του.

Την προεκλογική δέσμευση για μια πιο...«Φωτεινή Ελλάδα» επανέλαβε μπαίνοντας στο Προεδρικό Μέγαρο η νέα υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη. Η ίδια μίλησε για λίγο με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί πολλούς εκ των οποίων γνωρίζει προσωπικά από όταν ήταν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Η νεαρή υφυπουργός έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα λευκό μίνιμαλ φόρεμα.

Κρατώντας στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη Γεωργία κατέφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο νέος υφυπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Τον ίδιο συνόδευε η σύζυγός του Δήμητρα και τα αλλά δυο του παιδιά.

Η κόρη του Χριστίνα, συνόδευσε στο Προεδρικό τον νέο υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο. Η ίδια μάλιστα, στο περιθώριο της ορκωμοσίας μίλησε για την λίγο με την Τζένη Μπαλατσινού καθώς γνωρίζονται προσωπικά.

Η σύζυγός του Νικολέτα και η μικρή του κόρη του Αντιγόνη, συνόδευσαν τον νέο υφυπουργό Έρευνας και τεχνολογίας Χρίστο Δήμα.

Δείτε τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του: 

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στη νέα υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη η οποία αφού υπέγραψε το πρωτόκολλο του διορισμού της ξέχασε να χαιρετήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό. Η ίδια μόλις υπέγραψε, επέστρεψε στην θέση της και ο Κυριάκος Μητσοτάκης της έγνεψε ευγενικά για να διορθώσει το λάθος της.

Η αδερφή της Μαρία Αραμπατζη, συνόδευσε την νέα υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης στο Προεδρικο. Η Φωτεινη Αραμπατζη επέλεξε ένα λευκό σικ φόρεμα ενώ η αδερφή της ένα μαύρο μαξι φόρεμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα