Ο ΣΥΡΙΖΑ και η επόμενη μέρα - Ποιο το στρατηγικό λάθος που παραδέχονται στελέχη του κόμματος

Το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να ήταν βαρύ αλλά πολλά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Πλέον, μετά από μία μίνι ξεκούραση λίγων ωρών, ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνεται στην δουλειά. Την Πέμπτη αναμένεται να πραγρατοποιηθεί Πολιτική Γραμματεία, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθούν τα κακώς κείμενα που οδήγησαν το κόμμα στην εκλογική ήττα. 

Η συζήτηση για την επόμενη ημέρα,

τα λάθη και οι παραλήψεις έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς δεν μπορεί να παραβλεφθεί ότι από κόμμα εξουσίας πέρασε στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πλέον πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως παραδέχεται πως η ροή των πραγμάτων θα ήταν διαφορετική εάν δεν είχαν προηγηθεί οι ευρωεκλογές. Παγιώθηκε μία διαφορά η οποία για όλο το κόμμα ήταν δύσκολα διαχειρίσιμη.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα καθώς πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκφράσει την δυσφορία τους για πρόσωπα στο στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και τα οποία δεν του παρείχαν ορθή πληροφόρηση και συνεπώς δεν υπήρχε καθαρή εικόνα για την κοινωνία.

Οι ίδιοι άνθρωποι θεωρούν ότι από την επιλογή προσώπων για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι κομβική, θα εξαρτηθεί και το πόσο σύντομα θα επιστρέψει στην εξουσία το κόμμα της Κουμουνδούρου.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα