Κως: Η στιγμή που ο 32χρονος ύποπτος φτάνει στο γραφείο του ανακριτή

Στο γραφείο του ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουνίου ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια από την Πολωνία.

«Δεν έκανα τίποτα» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού κατά την έξοδό του από τον ανακριτή ενώ παραμένει ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώ η κατηγορία της αρπαγής παραμένει

για τον 32χρονο και δεν έχει αναβαθμιστεί.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα ενώ στους αστυνομικούς είχε ισχυριστεί πως το μοιραίο βράδυ είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη στο σπίτι του και ότι μετά δεν ξέρει τι συνέβη στην νεαρή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που σκότωσε εκείνος την 27χρονη, να έχει συνεργό. Και αυτό γιατί το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας, δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί εκεί μόνο από ένα άτομο.

Η στιγμή που φτάνει στα γραφεία του ανακριτή ο 32χρονος:

Βγαίνοντας από τα γραφεία του ανακριτή, ο 32χρονος είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, όμως βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

#ΚΩΣ #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ #32χρονος #ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ #ΠΟΛΩΝΙΑ #27ΧΡΟΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα