Κως: «Δεν έχω κάνει τίποτα» είπε ο 32χρονος ύποπτος για το θάνατο της Αναστάζια, πήρε προθεσμία για την Τετάρτη

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται για να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή κοντά στο σπίτι του υπόπτου στην Κω.

Ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της.

Μάλιστα,

υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, όμως βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Βγαίνοντας από τα γραφεία του Ανακριτή, ο 32χρονος είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Στα δικαστήρια βρίσκεται η μητέρα της Αναστάζια που βρέθηκε στην Κω, αναζητώντας την κόρη της, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της 27χρονης κάνουν λόγο για στραγγαλισμό, καθώς δεν βρέθηκε αίμα, ενώ φαίνεται να υπήρξε και πάλη, γιατί στον λαιμό και στα χέρια του 32χρονου υπόπτου υπάρχουν αμυχές.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 27χρονης.

#ΚΩΣ #ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ #ΠΟΛΩΝΙΑ #27ΧΡΟΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα