Ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για αυξήσεις στις συντάξεις από τη νέα χρονιά

"Εμείς θα μειώσουμε και άλλους φόρους, αυτή είναι δέσμευσή μας. Πολιτικές αύξησης φόρων θα αναζητήσετε σε άλλα κόμματα", ανέφερε.

"Θα έχουμε και άλλες αυξήσεις στις συντάξεις από 1/1/2024", τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκεντρώσεις πολιτών σε Αμφιλοχία και Φιλιππιάδα, τις οποίες επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του το πρωί από την Πάτρα που θα ολοκληρωθεί το βράδυ στα Ιωάννινα.

Παράλληλα

επανέλαβε την δέσμευση για συνέχιση της στήριξης "όσων επιβαρύνονται από την προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου έως ότου αυτή σβήσει οριστικά», ενώ υπογράμμισε ότι είναι δέσμευση του κόμματός του και η περαιτέρω μείωση των φόρων.

"Εμείς θα μειώσουμε και άλλους φόρους, αυτή είναι δέσμευσή μας. Πολιτικές αύξησης φόρων θα αναζητήσετε σε άλλα κόμματα", ανέφερε.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ενόψει των εκλογών της Κυριακής ότι "έχουμε τον αέρα του νικητή στα πανιά μας", εξέπεμψε ωστόσο μήνυμα ότι "στοχεύουμε ψηλά, κοιτάμε ψηλά, όμως τα πόδια μας πατάνε πολύ σταθερά στη γη", όπως είπε.

Ταυτόχρονα επισήμανε πως "ζούμε σε δύσκολους καιρούς" και επανέλαβε ότι "η χώρα χρειάζεται σήμερα, για να μπορέσει να διασφαλίσει τη θέση την οποία έχει κατακτήσει με πολύ κόπο ως πυλώνα γεωπολιτικής σταθερότητας, μία σταθερή κυβέρνηση την επόμενη μέρα".

"Ξέρετε πολύ καλά ότι η επόμενη Βουλή μπορεί να εξακομματική, επτακομματική, ενδεχομένως και οκτακομματική. Γι’ αυτό και πρέπει να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά και να βάλουμε τον πήχη των δικών μας προσδοκιών ακόμα πιο ψηλά», υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε ότι "η δική μας ατζέντα είναι μόνο το μέλλον και κίνδυνος είναι μόνο ο εφησυχασμός". "Δεν θέλω να θεωρήσουμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έχει προεξοφληθεί. Κίνδυνος είναι μόνο ο εφησυχασμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023 #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα