«Εκδίκηση για τον Μιχάλη»: «Κάλεσμα» για επιθέσεις σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ένα αδιανόητο, οπαδικό «κάλεσμα» για «αντίποινα» για το δολοφονικό χτύπημα στον 29χρονο Μιχάλη έκανε σήμερα το γύρο του διαδικτύου.

Από έναν λογαριασμό στα social media κυκλοφόρησε ένα «κάλεσμα» φερόμενων οπαδών της ΑΕΚ από τα βόρεια προάστια για «εκδίκηση για τον Μιχάλη».

Σύμφωνα με το οργισμένο μήνυμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου, «καλούνται» οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης από κλαμπ των βορείων προαστίων να βγουν στους δρόμους σήμερα στις 19:30 και

να χτυπήσουν φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα βρίσκονται στους δρομους για το αποψινό ματς με τη Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση λογαριασμού οργανωμένων οπαδών αναφέρεται το εξής μήνυμα: «Σήμερα ζητάμε από όλους τους ΑΕΚτζήδες των βορείων Προαστίων να βγουν σε παρέες στους δρόμους και να ψάχνουν βάζελους που πηγαίνουν στο ματς. Κατά τις 19:30 όλοι να είμαστε στα Πατήσια, όπου είναι οι περισσότεροι βάζελοι, καθώς και Μαρούσι. ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ».

Πάντως, αυτός ο λογαριασμός στο Instagram τώρα δεν υπάρχει. Όπως φαίνεται, η σελίδα έχει «κατέβει». Σημειώνεται πάντως πως «σκληροπυρηνικοί» οπαδοί του Παναθηναϊκού φέρεται να ήταν μαζί με τους Κροάτες χούλιγκαν που έκαναν την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

#ΟΠΑΔΟΙ #ΑΕΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ #ΚΑΛΕΣΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκδίκηση, Μιχάλη, Κάλεσμα, Παναθηναϊκού,ekdikisi, michali, kalesma, panathinaikou