Νέα Φιλαδέλφεια: Τα νεότερα για την υγεία των τραυματιών, η ανακοίνωση του «Ερυθρού Σταυρού»

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση των τραυματιών των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, έβγαλε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται οι τραυματίες της φονικής συμπλοκής οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η νέα
ανακοίνωση του «Ερυθρού Σταυρού»:

«Εξέλιξη / Κατάσταση Υγείας Νοσηλευομένων, από συμπλοκή μεταξύ Οπαδών»

Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), νοσηλεύεται στην Α' Χειρουργική Κλινική, η κατάσταση του είναι σταθερή και φρουρείται από την αστυνομία. Λόγω κοιλιακού άλγους το οποίο ανέφερε σήμερα το πρωί κατά την κλινική εξέταση, θα υποβληθεί σε νέο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Επιπλέον, εισήχθη από 08/08/2023 και νοσηλεύεται η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., στην Β΄ Καρδιολογική Κλινική, σταθερή και ασυμπτωματική. #ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ #ΟΠΑΔΟΙ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΑΕΚ #ΕΡΥΘΡΟΣ_ΣΤΑΥΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Ερυθρού Σταυρού,filadelfeia, erythrou stavrou