Βορίδη και Σαλμά «δείχνει» το πόρισμα για τις αρθροσκοπήσεις (video)

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για εξίσωση της διαγνωστικής αρθροσκόπησης με την ιατρική, προς τα πάνω, στα 1.500 ευρώΜέσα σε 24 ώρες πήρε άδεια λειτουργίας ειδικό διαγνωστικό εργαστήριο αρθροσκόπησης, το οποίο φαίνεται ν’ άνηκε στη σύζυγο και στον γαμπρό του Μάριου ΣαλμάΤο πόρισμα φαίνεται ν’ αναφέρει την εμπλοκή του Μάριου Σαλμά για προσπορισμό οικονομικού οφέλους

Μετά την υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν», στην οποία φαίνεται να υπάρχει «καπνός» αν όχι «φωτιά», σειρά παίρνει το πόρισμα της πλειοψηφίας για τις αρθροσκοπήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ,

η σχετική εισήγηση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία βάζει στο «στόχαστρο» τον Μάκη Βορίδη και τον Μάριο Σαλμά.

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για εξίσωση της διαγνωστικής αρθροσκόπησης με την ιατρική, προς τα πάνω, στα 1.500 ευρώ, με απόφαση όπως φέρεται να λέει το πόρισμα, του πρώην υπουργού, Μάκη Βορίδη.

Επιπρόσθετα, ένα ακόμη σημείο στο πόρισμα είναι οι αναφορές σε «διαβολικές συμπτώσεις», όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μέσα σε 24 ώρες πήρε άδεια λειτουργίας, ειδικό διαγνωστικό εργαστήριο αρθροσκόπησης, το οποίο φαίνεται ν’ άνηκε στη σύζυγο και στον γαμπρό του Μάριου Σαλμά.

Το πόρισμα φαίνεται ν’ αναφέρει την εμπλοκή του Μάριου Σαλμά για προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Τον δρόμο για την εξίσωση της διαγνωστικής με την ιατρική αρθροσκόπηση, δηλαδή με κόστος στα 1.500 ευρώ, άνοιξαν σύμφωνα με την εισήγηση πορίσματος οι αποφάσεις που πήραν ο πρώην πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Π. Σκανδαλάκης, πρώην υφυπουργός ΝΔ, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, Δ. Κοντός, ο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης και ο Μάριος Σαλμάς.

Δείτε το σχετικό video:

Keywords
Τυχαία Θέματα