Φωτογραφία αλά σχολικό λεύκωμα από τον περήφανο Κύρτσο πίσω από τη Μέρκελ (εικόνα)

Όλοι έχουμε την καθιερωμένη φωτογραφία από το δημοτικό ή το νηπιαγωγείο, όταν ένας ένας οι μαθητές πόζαραν πίσω από ένα τραπεζάκι με παιχνίδια και βιβλία. Ο Γιώργος Κύρτσος όμως είναι πιο τυχερός από πολλούς, μιας και του δόθηκε η ευκαιρία να αναβιώσει αυτή την ευχάριστη στιγμή, αυτή τη φορά όχι σε σχολείο, αλλά σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Παίρνοντας σκυτάλη από τον Άδωνη Γεωργιάδη που παλαιότερα έκανε τρελό photobombing στην Άγκελα Μέρκελ, ένας άλλος νεοδημοκράτης, κορδώνεται

μπροστά (για την ακρίβεια πίσω) από τη γερμανίδα καγκελάριο, ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κύρτσος.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι, που απλά η Άγκελα Μέρκελ συζητά με τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορστ Ζεεχόφερ, και ο ίδιος ποζάρει περιχαρής και μάλλον υπερήφανος (;) πίσω της.

«Tα απρόοπτα του συνεδρίου του #ΕΛΚ στο Ελσίνκι, η #Μέρκελ συζητάει με τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας κ. Ζέεχοφερ κυβερνητικά θέματα ακριβώς μπροστά από τις θέσεις των συνέδρων της ΝΔ. Τα συνέδρια εκμηδενίζουν τις αποστάσεις…» έγραψε ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής σχεδόν λέγοντάς μας ότι η Άγκελα Μέρκελ διάλεξε επί τούτου τα έδρανα της ΝΔ για να συζητήσει κυβερνητικά θέματα.

Tα απρόοπτα του συνεδρίου του #ΕΛΚ στο Ελσίνκι, η #Μέρκελ συζητάει με τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας κ. Ζέεχοφερ κυβερνητικά θέματα ακριβώς μπροστά από τις θέσεις των συνέδρων της ΝΔ. Τα συνέδρια εκμηδενίζουν τις αποστάσεις… pic.twitter.com/efdxZQRS1L

— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) 8 Νοεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα