Μητέρα Δήμητρας Αλεξανδράκη: Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο Nomads (video)

Φήμες θέλουν τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη να έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά την απόφασή της να μπει στο Nomads 2 καθώς ήταν αντίθετος με αυτή την επιλογή της.

Μάλιστα εκείνη πριν μερικές ημέρες ζήτησε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης γιατί όπως επικαλέστηκε της έλειπε ο σύντροφός της. Η μητέρα του μοντέλου, Κατερίνα Ζερβάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Η Δήμητρα πήγε για κάποιο σκοπό εκεί. Να δοκιμαστεί και να δοκιμαστεί και η σχέση της με τον Δημήτρη. Αν την αγαπάει θα την περιμένει. Δεν έχουν αρραβωνιαστεί,

αλλά ζουν σαν ζευγάρι. Δεν την έχει ζητήσει. Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο Nomads. Δεν ήθελε. Είχε τους λόγους του. Όταν την έφερε για να την αποχαιρετήσουμε τους είδα καλά μαζί. Δεν ξεκόλλαγαν. Ήταν δυο ώρες στο αυτοκίνητο και μιλούσαν. Τον Δημήτρη τον πήρα τηλέφωνο στη γιορτή του. Μου είπε “να μας ζήσει η Δημητρούλα”. Τα άκουσα πως ο Δημήτρης βγήκε με άλλη. Καμιά φορά το “τόσο” το κάνουν και άλλο “τόσο”. Σε ξεχωριστές παρέες ήταν. Μετά συνενώθηκαν. Ο αδερφός της μόλις είδε πως κατά κάποιον τρόπο θίγεται η Δήμητρα είπε να πάρει τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Δημήτρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα