Βαρύ οπλισμό, αντιαρματικά και τούνελ εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στα Σεπόλια (video)

Βαρύ οπλισμό που περιλαμβάνει μέχρι και αντιαρματικά έχει εντοπίσει η Αντιτρομοκρατική, μέλη της οποίας έκαναν την Πέμπτη (19/03) επιχείρηση σε οίκημα στην οδό Αυλώνος στα Σεπόλια, για υπόθεση που αφορά τη διεθνή τρομοκρατία και την… Τουρκία. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ, ενώ για παν ενδεχόμενη μετέβησαν και άνδρες των ΜΑΤ. Οι διαμένοντες στο οίκημα που περιλαμβάνει δυο διακριτούς χώρους είχαν σκάψει, μάλιστα, μέχρι και

τούνελ για να ενώνουν υπογείως τους δύο χώρους.

Από τις Αρχές έχουν γίνει ήδη τουλάχιστον 26 προσαγωγές αλλοδαπών, μαζί με την παρόμοια επιχείρηση φέρεται να έγινε και στα Εξάρχεια στην οδό Τζαβέλα. Η υπόθεση φαίνεται πως σχετίζεται με τρομοκρατική οργάνωση με έδρα την Τουρκία, ενώ παράλληλη επιχείρηση πραγματοποιείται και στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιήθηκε σε διαμερίσματα και οι προσαγωγές που έχουν γίνει αφορούν αλλοδαπούς από την Τουρκία κουρδική καταγωγή.

Όπως έγινε γνωστό και από τον ΣΚΑΪ, η υπόθεση φέρεται να αφορά άτομα που φαίνεται να έχουν σχέση με το DHKP-C, το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από την Τουρκία ως τρομοκρατική οργάνωση. Γι’ αυτό τον λόγο η επιχείρηση έγινε από το Τμήμα Διεθνούς Τρομοκρατίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Από τα Σεπόλια έχουν προσαχθεί 9 άτομα και από την οδό Τζαβέλα 17 άτομα, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα αντικείμενα. Οι επιχειρήσεις έγιναν στην οδό Αυλώνος στα Σεπόλια και σε γραφεία της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τούρκους Πολιτικούς Κρατούμενους στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια.

Πηγή: Βαρύ οπλισμό, αντιαρματικά και τούνελ εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στα Σεπόλια (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα