Συνελήφθη ξανά η Κουσκούση – «Εγώ πέταξα στον Χαρδαλιά νερό και θα φοβηθώ εσάς;» (video)

Στο προσκήνιο επανήλθε η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, η οποία έγινε αντικείμενο συζήτησης όταν πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά.

Η 44χρονη, σύμφωνα με το GRTimes, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 17/11, επειδή αντέδρασε σε έλεγχο αστυνομικών που την σταμάτησαν επειδή δεν φορούσε μάσκα, όπως υποχρεώνουν τα μέτρα για τον κορονοϊό. Επιπλέον, δεν διέθετε βεβαίωση για τη μετακίνησή της.

«Ξέρετε

ποια είμαι εγώ, εγώ πέταξα στον Χαρδαλιά νερό και θα φοβηθώ εσάς;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και άρχισε να τους βρίζει, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Σχετικά με την έλλειψη βεβαίωσης μετακίνησης είπε ότι είναι κλειστό το κινητό της επειδή δεν έχει μπαταρία

Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα πι αστυνομικοί να τη συλλάβουν και να την οδηγήσουν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω.

Σε βίντεο που ανέβασε, και αναδημοσίευσε το GRTimes, περιγράφει με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση όσα έγιναν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης:

«Είμαι πολύ στοχοποιημένη. Μέσα στην ατυχία μου, τώρα που πήγα στον εισαγγελέα ήταν ο ίδιος εισαγγελέας που με έβαλε στο τρελοκομείο. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ξεφτιλίκι έφαγα, πως μου μιλούσε. Συνέχισε να μου λέει ότι έχω πρόβλημα και ότι πρέπει να βρω ψυχιατρική βοήθεια», ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Ενώ του είπα ότι έχω χαρτί από πνευμονολόγο με έβαλε επί μισή ώρα να είμαι έξω με μάσκα. Μου την επέβαλε. Έχουν πατήσει όλους τους νόμους του συντάγματος» αναφέρει η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα