Προβλήματα στα δημόσια σχολεία με την τηλεκπαίδευση; Να τα πάτε σε ιδιωτικά (video)

Την ώρα που η τηλεκπαίδευση της Νίκης Κεραμέως εξελίσσεται σε ακόμη ένα κυβερνητικό φιάσκο, με χιλιάδες μαθητές να μην μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα του Webex, κάποιους να κάνουν μάθημα όλοι μαζί μέσα στο κρύο, όπως στον Πύργο Ηλείας, και άλλους να βλέπουν πορνό στις οθόνες τους, ο πρώην υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης βρήκε ευκαιρία να διαφημίσει τα… ιδιωτικά σχολεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο πρωί της Πέμπτης στο OPEN, ο κ. Στυλιανίδης

απαντώντας σε δημοσιογράφο που του είπε ότι «έχουν δημιουργηθεί με την τηλεκπαίδευση μαθητές δυο ταχυτήτων, στα ιδιωτικά σχολεία να κάνουν 6ωρο μάθημα, ενώ στα δημόσια δεν μπορούν», δήλωσε ότι «αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας».

«Το ακούσαμε κι αυτό!», σχολίασε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης στηλιτεύοντας την εξοργιστική απάντηση του κ. Στυλιανίδη. «Του απάντησα φυσικά αμέσως ότι αυτό που πραγματικά δείχνει είναι την παράλυση της κυβέρνησης και την έλλειψη προετοιμασίας σε όλα, για κάτι που οι πάντες βλέπαμε ότι έρχεται. Φτάνει πια! Θα ‘πρεπε να κρύβονται, όχι τόσο ξεδιάντροπα να διαφημίζουν την ιδιωτική εκπαίδευση αφού πρώτα έχουν κάνει μέσα σε 15 μήνες ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο. Να φύγουν!» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ακούσαμε κι αυτό! === Μόλις τώρα στο open tv ο κ. Στυλιανίδης (πρ. υπουργός Παιδείας, παρακαλώ…) απαντώντας στη…

Posted by Νίκος Φίλης on Wednesday, November 18, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα