Κορονοϊός: Πέμπτο κρούσμα στον Ολυμπιακό – Αρνητικά όλα τα τεστ στην μπασκετική ΑΕΚ

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την Τετάρτη (18/11) οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακοινώσει πέντε μέλη θετικά στον Covid-19, χωρίς όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις να κάνουν γνωστό εάν και το πέμπτο κρούσμα αφορά παίκτη της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι όταν ανακοινώθηκε το 4ο κρούσμα, αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και τη Βιλερμπάν για την Euroleague,

με τους Πειραιώτες να ζητούν, μία ημέρα νωρίτερα, ενημέρωση από τη ΓΓΑ.

«Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ έχει πάψει να υφίσταται κάθε είδους προπονητική δραστηριότητα της ομάδας. Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ θα υποβληθούν αύριο (19/11) σε νέα τεστ για Covid-19», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι».

Την ίδια ώρα, ευχάριστα ήταν τα νέα στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς μετά τα τελευταία τεστ κορoνοϊού που έγιναν στο τμήμα δεν ανιχνεύθηκε θετικό κρούσμα κι ως εκ τούτου η αναμέτρηση του Σαββάτου (21/11) με τον Χαρίλαο Τρικούπη (19:30), για την 5η αγωνιστική της Α1 θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

Το μέλος της Ένωσης που έχει προσβληθεί από τον ιό (η σχετική ανακοίνωση είχε εκδοθεί την περασμένη Κυριακή (14/11) ακολουθεί την προβλεπόμενη διαδικασία που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα