Και ο Τραμπ το… βιολί του: Ρεπουμπλικανοί δικηγόροι θα παρουσιάσουν τον δρόμο για νίκη στις εκλογές

Ο απερχόμενος ρεπουμπλικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να αμφισβητεί την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές, συνεχίζοντας τη νομική προσπάθεια να βγει νικητής στη θέση του δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν.

Στο πλαίσιο αυτή της προσπάθειας δεν είναι μόνο το επιτελείο του που «βάζει φωτιές» λέγοντας δημόσια πως ο Λευκός Οίκος ετοιμάζεται για δεύτερη θητεία Τραμπ, αλλά και η δημοσιοποίηση των κινήσεων προς τη νίκη, αυτή τη φορά μέσω των ρεπουμπλικανών δικηγόρων, οι οποίοι θα δώσουν συνέντευξη τύπου σήμερα Πέμπτη,

όπως ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε μέσω Twitter.

Important News Conference today by lawyers on a very clear and viable path to victory. Pieces are very nicely falling into place. RNC at 12:00 P.M.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 19, 2020

Ο Τραμπ δεν είπε ποιος θα ηγηθεί της συνέντευξης Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (19:00 ώρα Ελλάδας), αλλά δήλωσε πως στη διάρκειά της θα παρουσιασθεί «ένας πολύ καθαρός και εφαρμόσιμος δρόμος προς τη νίκη» του, κάτι που όμως θεωρούν απίθανο οι περισσότεροι νομικοί εμπειρογνώμονες.

Ο Ρεπουμπλικανός πάντως υποστηρίζει ότι πολλές ψήφοι που δεν έχουν καταμετρηθεί εντοπίστηκαν στην Τζόρτζια, με αποτέλεσμα να μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα