Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο (video)

Κανείς δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «έφυγε» από τη ζωή και το βράδυ της Δευτέρας (09/09) εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές στο Καλλιμάρμαρο.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και ο κόσμος συγκλόνισαν με το «αντίο» τους στον μεγάλο τραγουδοποιό. Μπορούσε να διακρίνει κάποιος παντού συγκίνηση και μελαγχολία για την απώλεια του…

Η συναυλία, στην οποία συμμετείχαν 15 ερμηνευτές, έγινε για να τιμηθεί το έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Στόχος της συναυλίας ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Συμμετείχαν αφιλοκερδώς εκτός των άλλων οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.

Όλοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν και το… «και τι ζητάω, τι ζητάω… μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω». Με τον κόσμο να συμμετέχει. Όλοι ένωσαν τις φωνές τους για τον αγαπημένο Λαυρέντη.

Παρουσιαστές ήταν η Σία Κοσιώνη και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μίλησαν και αυτοί για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κατά την έναρξη της βραδιάς. «Δεν είναι γιορτή είναι και ένας πολύ μεγάλο αποχαιρετισμός. Σήμερα όλοι εδώ μαζί θα αποχαιρετήσουμε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες που έφυγε από τη ζωή, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της συναυλίας, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως ένα μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» για την οποία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα έδινε συναυλία στο Ηρώδειο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τρίτη (10/09) και τελικά ακυρώθηκε λόγω της απώλειας του μεγάλου καλλιτέχνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα αντίο στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. #SkaitvGR #OloiMaziBoroume #Concert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις 9 Σεπ, 2019 στις 3:03 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο κ. @ispanolios ανακοίνωσε πως ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της αποψινής βραδιάς θα δοθεί στη δράση Μαζί για το Παιδί

Keywords
Τυχαία Θέματα