«Πράκτορας» του Πούτιν η γυναίκα που σέρβιρε παγωτό στον Ερντογάν στη Μόσχα; (video)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκε τη Μόσχα τον Αύγουστο, κάνοντας… άνοιγμα στη Ρωσία και σε θέματα Άμυνας. Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε η σκηνή, στην οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν κέρασε παγωτό τον τούρκο πρόεδρο.

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες οργιάζουν τώρα στη Μόσχα ότι η πωλήτρια που σέρβιρε παγωτό στον «Σουλτάνο»

είναι μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας του Βλαντιμίρ Πούτιν. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν του δόθηκε η δυνατότητα να φάει παγωτό και ζήτησε από τον ρώσο πρόεδρο να πληρώσει και γι’ αυτόν.

Χρήστες του διαδικτύου στη Ρωσία παρατήρησαν ότι το πρόσωπο της ξανθιάς γυναίκας στην Διεθνή Έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019) ήταν οικείο. Κάποιοι «ανακάλυψαν» πως είναι η ίδια που είχε πουλήσει χωνάκι στον Βλαντιμίρ Πούτιν στην ίδια έκθεση προ διετίας. Υπάρχει μάλιστα, και σχετικό βίντεο από το 2017.

Επίσης, άλλοι παγωτατζήδες από την ίδια έκθεση ανέφεραν ότι δεν έχουν ξαναδεί αυτή τη γυναίκα στο παρελθόν ή μετά την επίσκεψη των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας στον συγκεκριμένο χώρο.

Η «Moskovsky Komsomolets» έγραψε μάλιστα, ότι η μάρκα παγωτού που σερβιρίστηκε στον Βλαντιμρί Πούτιν και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ήταν διαθέσιμη για άλλους επισκέπτες της έκθεσης.

Δείτε τα δυο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα