Όταν ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στο αυτοκίνητο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κρύψει ότι αγαπημένη του ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και συχνά πυκνά, ειδικά παλαιότερα, παρακολουθούσε διάφορους αγώνες. Μαθητής είχε μια απίστευτη συνάντηση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος, μάλιστα, τον πήγε εκείνο το βράδυ σπίτι του.

Όταν, λοιπόν, ήταν 17 ετών, ο πρωθυπουργός είχε πάει μαζί με φίλους του, που ο ένας είχε ξεκινήσει

να κάνει προπονήσεις με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού, στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ. Ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι ο νυν δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας, ο οποίος αποκάλυψε την ιστορία μέσα από την ιστοσελίδα sdna.gr.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Αλέξης Τσίπρας και οι φίλοι του πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τους Αμπελόκηπους και περίμεναν το λεωφορείο της γραμμής.

Μετά από δέκα λεπτά αναμονής, σταματάει μπροστά στους τρεις φίλους στη στάση μία πελώρια μερσεντές. Στη θέση του οδηγού και μόνος του μέσα στο πολυτελέστατο αμάξι ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναγνώρισε τον Ασπρούλια από το γεγονός ότι έκανε προπονήσεις στον Παναθηναϊκό.

«Σπίτι σου πας Θανάση μου;» ρώτησε τον Ασπρούλια ο Παύλος Γιαννακόπουλος και αμέσως προσφέρθηκε να μεταφέρει τους τρεις νέους στο σπίτι τους. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Θανάσης Ασπρούλιας και ένας φίλος τους βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μιλούσε μελιστάλαχτα στον καθένα ξεχωριστά για τα μαθήματά τους, το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό…

Keywords
Τυχαία Θέματα