«Καίει» ο ιατροδικαστής τον 69χρονο για την κακοποίηση της εγγονής του – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

«Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκιΣε βάρος του 69χρονου υπήρχαν ήδη πολλά επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση των δύο παιδιών από ειδικούς«Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι», ισχυρίστηκε ο 69χρονοςΤην αθωότητα του 69χρονου υποστηρίζει και η κόρη του και ο γιος του

Για δεύτερη φορά ανέβηκε το μεσημέρι της Τρίτης τα σκαλιά των δικαστηρίων Λαμίας

ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δυο εγγονάκια του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο συνήγορός του δήλωσε ότι παραιτείται, τη στιγμή που η ιατροδικαστική έκθεση εντόπισε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο 7χρονο κοριτσάκι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις».

Σημειώνουμε ότι σε βάρος του 69χρονου υπήρχαν ήδη πολλά επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση των δύο παιδιών από ειδικούς.

Αν και το βάρος πέφτει στα όσα έχει υποστεί το κοριτσάκι και το οποίο έχει περιγράψει με πολλές λεπτομέρειες τα όσα έχει βιώσει και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του, ο οποίος του φωνάζει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική.

Με το βάρος των νέων αποκαλύψεων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά.

«Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι»

Ακόμη, λίγη ώρα νωρίτερα ο 69χρονος συνταξιούχος περνώντας την είσοδο είπε στους δημοσιογράφους «Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι».

Σύμφωνα με πληροφορίες την αθωότητα του 69χρονου υποστηρίζει και η κόρη του και ο γιος του ενώ η σύντροφός του κατηγορεί την πρώην δασκάλα των παιδιών για συκοφαντία, καθώς όπως η ίδια δήλωσε δεν τα πήγαινα καλά με τον κατηγορούμενο.

Πληροφορίες: Lamiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα