Μητέρα εστεμμένης η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Κρήτη – Παραδόθηκε ο δράστης (εικόνα)

Παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές ο 60χρονος δράστης της δολοφονίας της 53χρονης γυναίκας, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου νωρίς σήμερα το πρωί, σε καφετέρια στην περιοχή των Δειλινών.

Η άτυχη γυναίκα πήγε το πρωί να ανοίξει την καφετέρια στην οποία εργαζόταν, όπου όμως την περίμενε ο δράστης. Ακολούθησε λογομαχία και ο 60χρονος, που ήταν ο πρώην κουνιάδος του θύματος φέρεται να της κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Εκλήθη ασθενοφόρο όμως η γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο αστυνομικό μέγαρο βρίσκονται και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι καταθέτουν

για την ασύλληπτη τραγωδία.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International. Η κόρη της μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου. Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» τόνισε η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη, σήμερα (10.10.2018.) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το πρωί, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 53χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Με πληροφορίες από το ekriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητέρα, Κρήτη – Παραδόθηκε,mitera, kriti – paradothike