Μήνυμα με νόημα από Παπαδημούλη για debate: Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια

Με μια ανάρτησή στο Twitter σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τη ματαίωση του debate, λόγω της μη συμφωνίας των κομμάτων στις ημερομηνίες που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε χωρίς να βγει «λευκός καπνός», αφού οι εναλλακτικές ημερομηνίες που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ζήτησε τη μεταφορά του debate από την 1η

Ιουλίου που είχε προγραμματιστεί, δεν βρήκαν σύμφωνα τα υπόλοιπα κόμματα, που δεν δηλώνουν πρόθυμα να διακόψουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει κ αρνείται τελικά τον διάλογο όχι μόνο των 2, αλλά κ των 5! Το τραγικό είναι ότι τον διευκολύνουν με την στάση τους, το ΚΙΝΑΛ κ αλήθεια τι κρίμα, το ΚΚΕ», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης, καταλήγοντας με νόημα:

«Όπως λέει κ η παροιμία, “όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια”!».

Η σχετική ανάρτηση:

Ο @kmitsotakis αποφεύγει κ αρνείται τελικά τον διάλογο όχι μόνο των 2, αλλά κ των 5! Το τραγικό είναι ότι τον διευκολύνουν με την στάση τους, το ΚΙΝΑΛ κ αλήθεια τι κρίμα, το ΚΚΕ. Όπως λέει κ η παροιμία, «όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια»! https://t.co/RtztBurR4s

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 24 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα