Στη Νάξο έμαθε επίσημα για το νέο του συμβόλαιο ο Φορτούνης – Του ευχήθηκε πρώτος ένας… Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Δευτέρα (24/06) την επέκταση του συμβολαίου του με τον Κώστα Φορτούνη, με τη συγκεκριμένη είδηση για συμφωνία των δυο πλευρών να γίνεται γνωστή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/06), όταν ο διεθνής άσος ήταν στη Νάξο.

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει πριν φύγει ο 26χρονος τρικαλινός άσος για το νησί των Κυκλάδων και ο Κώστας Φορτούνης το… γιόρτασε στη Νάξο.

Εκεί όπου είχε βρεθεί μαζί με την σύντροφό του στο πλαίσιο των διακοπών τους, πριν επιστρέψουν στη Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα (24/06) αναχώρησαν, άλλωστε, για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» τον διεθνή μεσοεπιθετικό στο εστιατόριο «Apostolis», όπου του ευχήθηκε πρώτος ένας… Παναθηναϊκός. Μιλάμε για τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Γιώργο Γιαννάκη, που δεν κρύβει τα «πράσινα» αισθήματά του. Φωτογραφήθηκε, μάλιστα, με τον «ερυθρόλευκο», ενώ στην ίδια παρέα ήταν και ο φωτογράφος Γρηγόρης Δελημάρης.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο… τείνει να μετατραπεί σε «στέκι αθλητικών αστέρων», καθώς πριν λίγες μέρες στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκαν και οι Μπουχαλάκης, Καρέλης και Μαυρίας.

Πηγή: islandpress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα