Η… Βαλέτα από τη Μάλτα πρόσφερε 2ετές συμβόλαιο στον Μπολτ (εικόνες – video)

Τη Δευτέρα (15/10) έγινε γνωστό από τον μάνατζερ του, Τόνι Ράιλις, ότι ο Γιουσέιν Μπολτ είχε πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών από ευρωπαϊκή ομάδα που άλλαξε πρόσφατα διοίκηση και θέλει να αγωνιστεί στο Champions League και τελικά αυτή είναι η Βαλέτα. Μιλάμε για τον σύλλογο που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Μάλτα, σύμφωνα με νέες αναφορές του ESPN, σύλλογος που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της Μεσογείου.

dir="ltr">The European team after Usain Bolt has been revealed. Bolt has recieved a two-year contract offer, with an option for a further season on the table from Maltese side Valletta FC. [ESPN]#ALeague pic.twitter.com/e72JszL4xD

— Daily Oz Football (@DailyOzFootball) 16 Οκτωβρίου 2018

Η Βαλέτα δήλωσε ότι ελπίζει να εξασφαλίσει σύντομα την υπογραφή του οκτώ φορές χρυσού ολυμπιονίκη, για να συμμετάσχει στο στο Super Cup της χώρας, στις 13 Δεκεμβρίου εναντίον της Μπαλζάν.

«Ένας πρωταθλητής είναι πάντα ευπρόσδεκτος και στην Βαλέτα πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Γκαστόν Σλίμεν.

#MALTA: Maltese club, Valletta FC, has offered Jamaican eight-time Olympic sprint champion Usain Bolt, 32, a two-year professional football contract. pic.twitter.com/DTpCl1mvIG

— CaribbeanNewsNetwork (@caribbeannewsuk) 16 Οκτωβρίου 2018

Ο μάνατζερ του Μπολτ, Τόνι Ράιλις, είχε επίσης επιβεβαιώσει την προσέγγιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ESPN». Να θυμίσουμε ότι ο Μπολτ σημείωσε δύο γκολ για τους Κόαστ Μάρινερς-σ’ αυτή την ομάδα έκανε προπονήσεις τους τελευταίους μήνες-σε ένα φιλικό αγώνα την Παρασκευή, αλλά δεν του προσφέρθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο από την ομάδα της Αυστραλίας.

Ο 32χρονος Τζαμαϊκανός έχει επανειλημμένα εκφράσει την ελπίδα του να κερδίσει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, με το πρωτάθλημα Αυστραλίας της A-League να ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα στην Αυστραλία, ο Μπολτ παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και καλύτερη φυσική κατάσταση στην νίκη (4-0) των Μάρινερς με μια ερασιτεχνική ομάδα την Παρασκευή, αλλά μάλλον η συνολική του εικόνα έδειξε ότι ήταν εκτός του επιπέδου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Αυστραλίας.

Watch Usain Bolt score TWICE in his first pro soccer game pic.twitter.com/pPQozb5OAZ

— NowThis (@nowthisnews) 12 Οκτωβρίου 2018

Usain Bolt scores twice on his full debut for Central Coast Mariners ⚡️⚡️ pic.twitter.com/rLsJNLecBL

ESPN FC (@ESPNFC) 12 Οκτωβρίου 2018

Maltese Champions Valletta FC have been named as the club to have offered Usain Bolt a 2-year contract.

If he were to join an English club, what level would he be playing at? pic.twitter.com/cG3oj8XUWA

— Coral (@Coral) 16 Οκτωβρίου 2018

MALTA GOES NUTS for BOLT
Somehow I think CC Mariners will not be be able to compete with Valleta FC to keep Mr. U Bolt on the Coast this season. pic.twitter.com/xVajwRWAJ1

Central Coast NSW Sport (@ccsport4) 15 Οκτωβρίου 2018

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Η… Βαλέτα, Μάλτα, 2ετές, Μπολτ,i… valeta, malta, 2etes, bolt