Πώς θα είμαστε ιπτάμενοι και… Ζεν – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση… διαλογισμού στον κόσμο (εικόνες)

Σου αρέσουν τα ταξίδια, αλλά φοβάσαι τα αεροπλάνα; Θες να «πετάς» στα 30.000 πόδια χωρίς να είσαι μέσα στο άγχος καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης; Η Virgin Australia βρήκε τη λύση, πραγματοποιώντας -σε συνεργασία με την πλατφόρμα ευαισθητοποίησης «Smiling Mind»- την πρώτη πτήση… διαλογισμού στον κόσμο.

Στόχος της συγκεκριμένης πτήσης δεν

ήταν μόνο η χαλάρωση των αγχωμένων επιβατών, αλλά και η ενθάρρυνση για διαλογισμό.

Ο βρετανός ιδρυτής της Virgin Group, Ρίτσαρντ Μπράνσον, περιέγραψε την εμπειρία του από το συγκεκριμένο ταξίδι, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του με το αποτέλεσμα.

«Μόλις επέστρεψα από την 30ήμερη Virgin Strive Challenge (δραστηριότητες αντοχής για φιλανθρωπικό σκοπό), όπου γυμνάστηκα στα Virgin Active (γυμναστήρια) της Σιγκαπούρης και της Μελβούρνης. Δούλεψα τη φυσική μου κατάσταση, αλλά είναι υπέροχο να φροντίζω και την υγεία του νου μου.

Αφού επέστρεψα στο Σίδνεϊ, απολαύσαμε επίσης μια συνεδρία γιόγκα στο Lounge – δεν είμαι βέβαιος ότι έκανα όλες τις κινήσεις σωστά, αλλά το πνεύμα ήταν σίγουρα εκεί.

Η ενσωμάτωση αυτής της νοοτροπίας στην καθημερινή μας ζωή είναι εξίσου σημαντική με τη διατροφή και την άσκηση και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που η Virgin Australia την ενσωματώνει στο χώρο εργασίας και στις πτήσεις.

Η σημερινή πτήση δεν ήταν μόνο για να γιορτάσουμε μια νέα συνεργασία μεταξύ της Virgin Australia και της Smiling Mind, ήταν και για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι παίρνουμε σοβαρά την ψυχική υγεία και κάνουμε κάτι γι’ αυτό».

Φωτογραφίες: Virgin

Keywords
Τυχαία Θέματα