Ο Μπιέλσα δεν ξεχνάει την πρώτη του αγάπη – Έκανε δώρο στη Νιουελς ένα… ξενοδοχείο (εικόνες)

Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται ποτέ… Ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ένας από τους ικανότερους, αλλά και πιό ιδιόρρυθμους τεχνικούς της τελευταίας 15ετίας, δεν… ξεχνάει την Νιούελς Ολντ Μπόις και της έκανε ένα πολύ… ακριβό δώρο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ole», ο αργεντινός τεχνικός, έκανε δώρο στον σύλλογο ένα…ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Συνολικής έκτασης 2.000 τ.μ. το συγκεκριμένο κτηριακό συγκρότημα, κατασκευάστηκε υπό την επίβλεψη της αδελφής

του Μπιέλσα, Μαρίας Ευγενίας, η οποία είναι αρχιτέκτονας. Το ξενοδοχείο, που κόστισε περίπου 2,15 εκατομμύρια ευρώ, ονομάσθηκε Χόρχε Γκρίφα προς τιμήν του μέντορα του Μπιέλσα και θα ανοίξει τις πύλες του στις 3 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 115 χρόνια Ιστορίας της Νιούελς Ολντ Μπόϊς.

Marcelo Bielsa a fait un don de 2.5 M$ au Newell’s Old Boys pour que les joueurs puissent avoir leur hôtel à côté du centre d'entrâînement du club. (@DiarioOle) pic.twitter.com/k3z6GxUQmf

— BeFoot (@_BeFoot) 16 Οκτωβρίου 2018

Να θυμίσουμε ότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα εργάζεται στην Λιντς και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ως αμυντικός στην Νιούελς Ολντ Μπόϊς (1976-1978), ομάδα με την οποία (1990 και 1992) κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αργεντινής ως προπονητής.

Η ζωή του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα του Ροζάριο και ο «τρελός» προπονητής αποφάσισε να ανταποδώσει κατά κάποιον τρόπο, όλα όσα του πρόσφερε ο συγκεκριμένος σύλλογος.

Sí, está loco. #Bielsa le donó 2.500.000 de dólares a Newell's ➡️ https://t.co/rEx2PhU0uv pic.twitter.com/ztlBGqkTjr

— Diario Olé (@DiarioOle) 14 Οκτωβρίου 2018

Nice action! https://t.co/9ztQMg7uPE

— Jorge J Takahashi

Keywords
Τυχαία Θέματα