Η ΝΔ ζητάει διαγραφή Πολάκη για ανάρτησή του εν μέσω πανδημίας

Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε, εν μέσω πανδημίας, σε τραπέζι σε φιλικό του σπίτι, στα Χανιά, φωτογραφήθηκε με τους παριστάμενους στην κοινωνική εκδήλωση και ανέβασε σχετικό ποστ στο Facebook με αποτέλεσμα η ΝΔ να ζητάει τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ο ίδιος διευκρινίζει, πάντως, ότι έχει κάνει τεστ

και έχει βγει αρνητικό, υπογραμμίζει πως τηρεί τα μέτρα, ενώ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για το πώς έχει χειριστεί την πανδημία.

Συγκεκριμένα, για το θέμα υπήρξε παρέμβαση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, όπου ζητείται από το ΣΥΡΙΖΑ να διαγραφεί ο πρώην υπουργός. «Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον κορονοιό:

«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη!.
«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»
Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

ΥΓ. Επειδή είδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχάτου να μπουν τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία, ενημερώνω πως είμαι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορωναιο με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς)

ΑΝΤΕ τσογλανια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!»

ΝΔ για συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα: Πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη

Ακολούθως η ΝΔ σχολίασε την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οποίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και με τον κορονοϊό και ανέφερε:

«Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη».

Το κυβερνών κόμμα επισημαίνει: «Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. “Παρανομείτε αλλά στα κρυφά” λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

Keywords
Τυχαία Θέματα