To Toyota C-HR αποκτά έκδοση GR Sport

20:43 9/11/2020 - Πηγή: In.gr

H Τοyota αποκάλυψε την ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σπορ χαρακτήρα έκδοση του C-HR η οποία ενσωματώνει βελτιώσεις σε σχεδιαστικό, εξοπλιστικό επίπεδο αλλά και σε ό,τι αφορά την ανάρτηση προς όφελος μιας πιο δυναμικής οδικής συμπεριφοράς.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση το C-HR επωφελείται από ανασχεδιασμένους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και νέες ζάντες αλουμινίου έως και 19 ιντσών.

Σε ό,τι αφορά τις βελτιώσεις του πλαισίου, αξιοποιείται μια μεγαλύτερη σε διάμετρο αντιστρεπτική δοκός ενώ έχουν

γίνει βελτιώσεις και στο σύστημα διεύθυνσης με στόχο την υψηλότερη απόκριση εξασφαλίζοντας στο ιαπωνικό crossover μια αιχμηρότερη οδική συμπεριφορά.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα, το Toyota GR Sport θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε υβριδικές εκδόσεις με αφετηρία την έκδοση των 1,8 λίτρων με απόδοση 122 ίππους και «κορυφή» τη δίλιτρη υβριδική των 184 ίππων.

Παράλληλα με τα παραπάνω, η Toyota έχει φροντίσει να εμπλουτίσει και τις εξοπλιστικές επιλογές του εσωτερικού το οποίο έχει επενδυθεί με δέρμα Alcantara.

Μένει να αποδειχθεί κατά πόσο, σε δεύτερο χρόνο το ιαπωνικό crossover, θα ενσωματώσει στις επιλογές του τον τρικύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων με απόδοση 261 ίππων που εφοδιάζει και την σπορ έκδοση του Yaris. Mέχρι τότε η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελεί την κορυφαία της γκάμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα