Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης

Συγκλονιστικές εξελίξει σημειώθηκαν στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας, της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, στο διαμέρισμά της, την περασμένη Παρασκευή (06/11), καθώς παραδόθηκε νωρίτερα, κατά πληροφορίες στο Λουτράκι, ο 16χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στο φονικό.

Ήδη έχουν συλληφθεί η 15χρονη κόρη του θύματος κι ο 17χρονος φίλος της, από τη Ρουμανία, οι οποίοι ομολόγησαν ότι σκότωσαν την άτυχη γυναίκα, με αιχμηρό αντικείμενο

και οδηγήθηκαν νωρίτερα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή (πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη στις 11 του μήνα).

Οι δυο τους είχαν εντοπισθεί την Κυριακή (08/11) στις Σέρρες. Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, καθώς αρχικά είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι δράστες, μετά τη δολοφονία της 50χρονης, της πήραν την τραπεζική κάρτα ανάληψης με την οποία έκαναν αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κάρτα ανάληψης και οι κινήσεις που έκαναν, έφεραν τους κατηγορουμένους από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν η 15χρονη κι ο 17χρονος.

Ο 16χρονος Έλληνας διέφευγε μέχρι τώρα της σύλληψης και αναζητείτο από την ΕΛΑΣ. Για την ώρα, τα ακριβή κίνητρα του εγκλήματος ερευνώνται.

Απολογούνται την Πέμπτη

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη (11/11) αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων η 15χρονη κι ο 17χρονος ρουμάνος φίλος της. Τα δύο αγόρια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κοπέλα για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι – Λύγισε η μάνα του 17χρονου

Η 15χρονη κι ο 17χρονος οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό. Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου. Μόλις αντίκρισε τον γιο της, ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να τον πλησιάσει. Ο ανήλικος και η φίλη του πέρασαν αμίλητοι το κατώφλι του εισαγγελέα.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα