Εξιχνιάστηκε «χρυσή» κλοπή στη Ζάκυνθο, βρήκαν και παράνομα όπλα

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έκανε γνωστό πως εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών 24, 25 και 36 ετών για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία, οι τρεις Έλληνες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, καθώς διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε υπόθεση διάρρηξης οικίας στην περιοχή του Βασιλικού, το απόγευμα της Παρασκευής (11/10).

Από την οικία είχαν

αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, ο 25χρονος κατηγορείται για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης καθώς και για παράνομη κατοχή τριών κυνηγετικών όπλων, τα οποία κατασχέθηκαν. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

****

Σε μπλόκο της Τροχαίας έπεσαν οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 30 και 21 χρόνων που είχαν ξαφρίσει μια 38χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Λευκάδα και της είχαν αρπάξει ακόμη και… κέρματα.

Οι δράστιδες συνελήφθησαν μαζί με τον 37χρονο συνεργό τους ο οποίος διευκόλυνε την διαφυγή τους και στην κατοχή του βρέθηκαν τα 241 ευρώ που είχαν αρπάξει οι δυο γυναίκες.

Και οι τρεις προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την κατηγορία της κλοπής και της συνέργειας σε κλοπή κατά περίπτωση.

Λήστεψαν βενζινάδικο και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ στη Λαμία

Ληστεία βενζινάδικο σημειώθηκε στη Λαμία και οι δράστες «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα πρατήριο υγρών καυσίμων στην είσοδο της Λαμίας, κοντά στην Ανθήλη, και κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια, παραβίασαν με λοστό την είσοδο του πρατηρίου, αφαίρεσαν 200 ευρώ από το ταμείο και κατάφεραν να αποσπάσουν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το γεγονός αυτό, μαρτυρά ότι ο χώρος δεν ήταν και τόσο άγνωστος για τους ληστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περίπου 14.000 ευρώ. Η Ασφάλεια Λαμίας ερευνά την υπόθεση.

Χειροπέδες στον ποδηλάτη τσαντάκια που χτύπησε δέκα γυναίκες

Τρεις μήνες δρούσε ανενόχλητος σε διάφορες περιοχές της Λάρισας ένας τσαντάκιας που επέβαινε σε ποδήλατο και είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον 10 γυναίκες που κινούνταν πεζές ή με ποδήλατο, τραυματίζοντας μάλιστα σοβαρά μια από αυτές. O 35χρονος Έλληνας, μετά από μια σειρά από ληστείες, έπεσε, τελικά, στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Πηγή: Εξιχνιάστηκε «χρυσή» κλοπή στη Ζάκυνθο, βρήκαν και παράνομα όπλα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα