ΛαΒιν: «Βαρέθηκα να ακούω βλακείες…»

19:03 15/10/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Ζακ ΛαΒιν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες των  Σικάγο Μπουλς. Ο 25χρονος που ξεκίνησε την καριέρα του στους Τίμπεργουλβς, βρίσκεται από το 2017 στους Σικάγο Μπουλς όπου παίζει το καλύτερο μπάσκετ της έως τώρα καριέρας του.

Αποτελεί των ηγέτη των Ταύρων, μαζί με τους Μάρκανεν, Ότο Πόρτερ και Τόμας Σατοράνσκι. Την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 23.7 πόντους (46.7% στα σουτ), 4.7 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ σε 63 ματς κανονικής περιόδου.

Αναμφίβολα αποτελεί ένα επιθετικό όπλο για την ομάδα του. Πολλοί όμως αμφισβητούν την διάθεσή του αλλά και την προσήλωσή του

στα αμυντικά του καθήκοντα. Μια συζήτηση την οποία ο ΛαΒιν θέλησε να κόψει με τρόπο κάθετο, δηλώνοντας στο «The Athletic», εμφανώς εκνευρισμένος:

«Ειλικρινά, έχω κουραστεί να ακούω τον κόσμο να λέει βλακείες για την άμυνά μου. Πάντα ήμουν ένας πολύ καλός αμυντικός πάνω στην μπάλα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι καλός στην επίθεση και να μην είμαι τόσο καλός στην άμυνα.

Σίγουρα όλοι βλέπουν περισσότερο τις επιθετικές μου επιδόσεις και στέκονται πιο πολύ εκεί. Είμαι σίγουρος πως θα φανεί και η αμυντική μου προσήλωση. Θα φροντίσω να φανεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα