Επίσημα στα «ερυθρόλευκα» Ναουέλ και Ζοσέ Σα – Παίρνει μέτρα ο Πανιώνιος για τους φιλοξενούμενους οπαδούς (εικόνες)

Ημέρα ανακοινώσεων είναι η Δευτέρα (3/9) για τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δημοσιοποίησαν το «γάμο» τους με τους Ναουέλ Ματίας Λέιβα και Ζοσέ Σα. Παίρνει μέτρα ο Πανιώνιος για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Την φανέλα του Ολυμπιακού

φορούν επίσημα οι Ματίας Ναουέλ Λέιβα και Ζοζέ Σα. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ καλωσόρισε τους δύο παίκτες μέσω των social media τον παίκτη, χωρίς να γίνεται γνωστό το χρονικό όριο τις συνεργασίας τους.

Ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος μαζί με τον Γιάγια Τουρέ αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα του Πέδρο Μάρτινς. κατάγεται από την Αργεντινή, αλλά διαθέτει ισπανικό διαβατήριο. Παραχωρήθηκε από την Βιγιαρεάλ η οποία φέρεται να διατηρεί την δυνατότητα επαναγοράς του αλλά και ποσοστό μεταπώλησης επί των δικαιωμάτων του.

Ναουέλ Ματίας Λέιβα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @Nahuel7Leiva welcome to Olympiacos!#olympiacos #transfer #welcome #NahuelMatíasLeiva #WelcomeNahuelMatías pic.twitter.com/DdPGIx3cMz

Olympiacos FC (@olympiacos_org) 3 Σεπτεμβρίου 2018

Την περασμένη διετία αγωνιζόταν με την φανέλα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Μπέτις, ενώ το δεύτερο εξάμηνο βρέθηκε στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Συνολικά πέρσι κατέγραψε 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού τόνισε πως «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Την Κυριακλη (2/09) βρέθηκα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παρακολούθησα τη μεγάλη νίκη της ομάδας. Νιώθω έτοιμος για να προσφέρω. Ανυπομονώ να παίξω με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ό,τι έχω. Υπόσχομαι ότι εφέτος θα επιτύχουμε σε πολλούς στόχους».

Μετά τον Ναουέλ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ζοζέ Σα. Με τον 25χρονο Πορτογάλο τερματοφύλακα οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους στην καλοκαιρινή περίοδο.

Ζοσέ Σα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @josesaoficial welcome to Olympiacos!#olympiacos #transfer #welcome #JoséSá #WelcomeJosé pic.twitter.com/3b6hHFBRZh

Olympiacos FC (@olympiacos_org) 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο, ήταν ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς, με τους δύο να έχουν συνεργαστεί και στη Μαρίτιμο κατά το παρελθόν.

Ο Σα βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή (31/08) στην Αθήνα, ακολούθως πέρασε χωρίς πρόβλημα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», για να προστεθεί έτσι στους Γιαννιώτη – Χουτεσιώτη και να σχηματιστεί η τριάδα των γκολκίπερ της νέας σεζόν.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο ύψους 1,92μ. γκολκίπερ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

«Σκέψη να μη χορηγηθούν ξανά εισιτήρια σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων»

Το ενδεχόμενο μη χορήγησης εισιτηρίων σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον κυριακάτικο αγώνα (2/9) με τον ΠΑΟΚ, μελετά η ΠΑΕ Πανιώνιος. Με σημερινή (3/9) ανακοίνωση, οι Νεοσμυρνιώτες καταδικάζουν το περιστατικό με τη ρίξη φωτοβολίδας στην αναμέτρηση της Κυριακής, διαβεβαιώνοντας παράληλα τους οπαδούς τους, πως η ΠΑΕ «θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην υπάρξει κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: «Το στάδιο της Νέας Σμύρνης, ανέκαθεν είναι από τα πλέον φιλόξενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τους αντίπαλους οπαδούς. Το περιστατικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηριστεί ως «ατυχές». Η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής, σε ένα σημείο όπου κάθονταν κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά, δεν μπορεί παρά να μας εξοργίζει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε σε όλους τους τόνους «συγνώμη» από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αυτό είναι κάτι που μετριάζει την οργή και την αγανάκτησή μας. Περιμένουμε όμως και εμπράκτως να κινηθούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση του δράστη και να παραδοθεί στην Αστυνομία προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την πράξη του.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία, είναι η μοναδική που χειρίζεται τις κάμερες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, αλλά και πραγματοποιεί τον σωματικό έλεγχο των οπαδών πριν την είσοδό τους σε αυτό. Επειδή λοιπόν, τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν κανονικά, εκτιμούμε πως έχει και το απαραίτητο υλικό στα χέρια της για την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να διαβεβαιώσει τον φίλαθλο κόσμο της πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό. Ήδη υπάρχει η σκέψη να μην χορηγηθούν ξανά εισιτήρια σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων.

Με αυτά ως δεδομένα, εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια ο κάθε ένας να έρχεται στο γήπεδο για να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

Η συγνώμη του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε σε όλους τους τόνους «συγνώμη» από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αυτό είναι κάτι που μετριάζει την οργή και την αγανάκτησή μας και για το παραπάνω γεγονός. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κυριάκος Σ. Κυριάκος (υπεύθυνος επικοινωνίας) ανέφερε:
«Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.
Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας. Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.
Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε».

Δείτε και άλλες φωτογραφίες με τον Ναουέλ Ματίας Λέιβα στα «ερυθρόλευκα»

Πηγές: naftemporiki.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: intime.gr/eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα