Δολοφονική επίθεση ληστών σε καταστηματάρχη στο Νυδρί Λευκάδας

Τρία άτομα επιτέθηκαν με σκοπό την ληστεία ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στο Μεγάλο Αυλάκι στην περιοχή Νυδριού της Λευκάδας ξημερώματα Πέμπτης (19/09). Ο τελευταίος τραυματισμένος και αιμόφυρτος κατάφερε να κλειδωθεί σε αποθήκη του κι έτσι να διαφύγει, καταλήγοντας τελικά νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λευκάδας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Χτυπήθηκε με λοστό και κατσαβίδι. Συνέλαβε τέσσερα άτομα η αστυνομία..  

Όπως αναφέρει το «fortsalefkada.gr», τα τρία άτομα φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με το ίδιο site, ήταν 01:10 όταν

μια νεαρή προσπάθησε να απασχολήσει τον καταστηματάρχη με σκοπό οι δυο συνεργοί της να ανέβουν στο σπίτι του, που βρίσκεται πάνω απ΄ το σούπερ μάρκετ με προφανή σκοπό την κλοπή.

Ο καταστηματάρχης, τον οποίο σημειωτέον είχαν ξαναληστέψει προ εξαετίας, κάτι… μυρίστηκε και κινήθηκε να ελέγξει το χώρο πίσω απ΄ το μαγαζί του. Εκεί του επιτέθηκαν με δολοφονική μανία οι δυο συνεργοί της γυναίκας, λέγοντάς του να τους δώσει τα χρήματα που είχε. Αυτός προσπαθώντας να γλιτώσει τους έλεγε να πάρουν περίπου χίλια ευρώ που είχε στο κατάστημα, χωρίς αυτό να ικανοποιήσει τους ληστές, οι οποίοι συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Αιμόφυρτος αυτός κατάφερε να χωθεί σε μια αποθήκη, Κλειδώθηκε μέσα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντας τους ληστές να φύγουν άπρακτοι.

Αμέσως μόλις καταγγέλθηκε το γεγονός, έγινε κινητοποίηση στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λευκάδας, οι άνδρες της οποίας αξιοποιώντας μεθοδικά όλα τα στοιχεία και με συντονισμένες ενέργειες, κατάφεραν το μεσημέρι της Πέμπτης (19/09) να συλληφθούν οι δράστες, δυο στο Αίγιο και οι άλλοι δυο στην Κόρινθο…

Έρευνα για πιθανούς ντόπιους ή ξένους συνεργούς στην υπόθεση κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.

Πηγή: fortsalefkada.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα