Και πάλι στον Άρειο Πάγο ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη Novartis

Νέα “επίσκεψη” του Ανδρέα Λοβέρδου στον Άρειο Πάγο, όπου κατέθεσε στον αντεισαγγελέα  Ευάγγελο Ζαχαρή, στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Υγεία, Ανδρέας Λοβέρδος, για τον οποίο έχει ζητηθεί από τη Βουλή η άρση της ασυλίας του προκειμένου

να του ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροληψία , έχει καταθέσει  πρόσφατα μήνυση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου , κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη για κατάχρηση εξουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόσο στις μηνυτήριες αναφορές, όσο και στη σημερινή κατάθεσή του κατονόμασε το πολιτικό πρόσωπο που είναι πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν». Ειδικότερα, σήμερα αναφέρθηκε στο πρόσωπο του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και στον ρόλο που φέρεται να διαδραμάτισε στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Πιθανολογείται ότι η νέα μηνυτήρια αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου που κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

Προσκόμισε επίσης και τις εφτά μηνύσεις που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά των προστατευόμενων μαρτύρων.

Την  ερχόμενη Δευτέρα έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ο Διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα