Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του νεκρού βρέφους ζητά πίσω το ροτβάιλερ

Mετά την τραγική απώλεια ενός μωρού μόλις δύο μηνών από τα δόντια του ροτβάιλερ που είχε η οικογένεια στα Γλυκά Νερά, το ζώο φιλοξενείται μέχρι σήμερα στην «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία».

Όμως, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια το ζητά πίσω, όχι για να το κρατήσει,αλλά να φιλοξενηθεί σε συγγενικό σπίτι και όχι στο διαμέρισμα τους στα Γλυκά Νερά.

Το ίδιο το σκυλί, όπως μαρτυρούν και όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του, είναι ένα ήσυχο ζώο, με ήπια και καλοσυνάτη συμπεριφορά.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί και

να επιβεβαιώσει τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο πατέρας στην ΕΛΑΣ λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό. «Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο κτηνίατρο της «Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας», επειδή το ζώο είναι ιδιόκτητο είτε θα επιστρέψει πίσω στην οικογένεια είτε θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Όπως αναφέρει ο ίδιος, μέχρι στιγμής η οικογένεια φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει σε εκείνη το ροτβάιλερ που απέκτησε πριν από περίπου οκτώ χρόνια.

Προκειμένου να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποιες απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες από τον πατέρα του βρέφους προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει στο τέλος και αφού λάβει υπόψη του όλα τα στοιχεία της δικογραφίας τι ακριβώς θα συμβεί με το ζώο.

(Με πληροφορίες από ethnos.gr, protothema.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα