Ο Τζόκοβιτς μάζεψε πατάτες σε χωριό της Σερβίας – Εκεί περνούσε πολλές ώρες όταν ήταν παιδί (video)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός από θρύλος στο τένις είναι και σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στους σ’ αυτούς που αγωνίζονται και στη πατρίδα του. Δεν ξεχνά πως μεγάλωσε μέσα στον πόλεμο και που πήγαινε όταν ήταν παιδί.

Ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, τώρα που λόγω τραυματισμού είναι εκτός δράσης, πήγε στο χωριό Μπρζέτσε στο οποίο έχει κάνει πολλές εκδηλώσεις και με το ίδρυμα. Εκεί μάζεψε και πατάτες… Ο σπουδαίος τενίστας βρέθηκε στην γη που μεγάλωσε. Εκεί όπου περνούσε αρκετό καιρό όταν ήταν παιδί.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνομίλησε

με τους ανθρώπους που καλλιεργούν πατάτες. Αγόρασε για τον ίδιο και τα μαγαζιά του. Υπενθυμίζεται ότι στο Βελιγράδι έχει δικό του εστιατόριο, προσφέροντας δωρεάν φαγητό σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Δηλαδή σε άπορους και άστεγους.

Ο 32χρονος τενίστας με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει σε διάφορα μέρη στη Σερβία για να δει από κοντά αγαπημένους του ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για ζήσουν. Το Μπρζέτσε διαθέτει πάντως και γήπεδα τένις.

Ο σέρβος αστέρας δεν έχει κρύψει πως του αρέσει πολύ και η μουσική. Έχει… τρέλα με το πιάνο, διασκεδάζοντας και την ώρα των μαθημάτων:

Το πόσο σπουδαίος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς φάνηκε και από τις δραστηριότητές του στην Αμερική, εκεί όπου πήρε μέρος στο US Open. Πήγε στο Κέντρο Επιστημών «Tesla», εκεί όπου έμαθε πολλά για μερικές από τις πιο σημαντικές εφευρέσεις του κόσμου:

Keywords
Τυχαία Θέματα