Δημήτρης Σούλτας: Fake μεταλάδες, fake μαντινάδες

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε «είδηση» που αποκάλυπτε την ανατριχίλα που ένοιωσαν οι φαν των Iron Maiden όταν άκουσαν να παίζουν το κομμάτι τους “Alexander the Great” στη συναυλία τους στη Μαλακάσα. Το γεγονός ότι δεν έπαιξαν ποτέ το κομμάτι είναι λεπτομέρεια. Το ότι την ώρα της συναυλίας το σιγοτραγουδούσε ο μεγάλος πατριώτης- μεταλάς Άδωνις είναι αρκετό.

*** Καθώς εισερχόμαστε σε

προεκλογική χρονιά, μια καλή απόφαση θα ήταν να απαγορευτούν δια νόμου οι μαντινάδες- γλείψιμο στους πολιτικούς που περιοδεύουν. Θα σωθούν και τ’ αυτάκια μας και η λαϊκή παράδοση

*** Μπορεί να φλερτάρει ο καιρός με τον καύσωνα, αλλά ευτυχώς έχουμε τις δροσερές καλοκαιρινές φωτογραφίες του Γιώργου Πατούλη από τις διακοπές του να μας μεταφέρουν μέσα από τα σμιλεμένα κορμιά της οικογένειας τη θαλασσινή αύρα.

*** Έντυπα της Ευρώπης λένε ότι οι Έλληνες δυσκολεύονται να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Έτσι γίνεται όμως στις αποικίες. Οι ντόπιοι είναι σπανίως πελάτες και κυρίως σερβιτόροι.

*** Ο Αρτέμης Σώρρας δήλωσε ότι βρίσκεται στο 42% και θα εκλέξει 200 βουλευτές. Έτσι όπως το πάνε ορισμένοι το «Δελφινάριο» θα βάλει λουκέτο από τόσο αθέμιτο ανταγωνισμό.

*** Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ενέργειες του Ρουβίκωνα φλερτάρουν με τη «θεωρία των δύο άκρων». Ένα κρύο ντους είναι μια καλή λύση. Επαναφέρει το μυαλό στα ίσα του και σε δροσίζει από τη λάβα του καλοκαιριού

*** Και κάτι τελευταίο με αφορμή το θάνατο του Μάνου Ελευθερίου. Τον ποιητή τον τιμάς όσο τραγουδάς τα λόγια είτε βρίσκεται στη ζωή, είτε όχι. Οι θρήνοι που διαρκούν μόνο ένα 24ωρο είναι σαν κηδεία με «νεκρούς» τους «ζώντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα